Sponsoravtaler

Lillestrøm fotballklubb

Arkel Romerike AS har i lang tid vært sponsor av romerikes stolthet. LSK  er det laget som har vært lengst sammenhengende i toppdivisjonen, og 2017 ble  kronet med nok et Norgesmesterskap da vi slo Sarpsborg 08 i cupfinalen.

Hauger Golfklubb

Arkel Romerike AS er stolt sponsor av en av Norges tøffeste og beste golfbaner. Som golfentusiastene vi er bruker vi også banen regelmessig. Hauger er og det selvsagte valget for vår egen turnering Arkel Open.

Guro Rambjør - Golf

Arkel Romerike AS har inngått sponsor avtale med Guro Rambjør. Guro har som målsetning å kvalifisere seg til LPGA touren. Arkel synes det er spennende og utrolig morsomt at et stort lokalt talent virkelig vil satse på sin idrett.

Rælingen HK

Arkel Romerike AS har siden 2016 støttet Rælingen Håndballklubb med arenareklame. RHK har Romerikes beste elitelag for kvinner i håndball og har vært blant landets 15 beste klubber de siste fire årene. Klubben har fostret flere spillere til yngre landslag.

Østmarka Golfklubb

Arkel Romerike AS har sponset Østmarka golfklubb i flere sesonger. Med vår lokale tilknytning ønsker vi å bidra til golfsporten i nærområdet.

Romerike Golfklubb

Arkel Romerike AS har sponset gamle Aurskog golfklubb i mange år. Da Romerike Golfklubb ble en realitet før sesongen 2018, gikk vi inn og støttet klubben. Klubben driftes stor sett på dugnad, så det er hyggelig å kunne bidra slik at det fortsatt er et golftilbud i Aurskog.