title

Rehabilitering av hus eller leilighet

Hvis du har planer om å rehabilitere eller bygge hus, vil våre el-montører gjerne hjelpe deg med å utføre elektriske oppdrag, til dagens standard. Vi gjør både små og store jobber og gjør alltid vårt ytterste for at du skal bli fornøyd! Våre elektrikere er dedikerte medarbeidere og har bred erfaring og fagbrev fra elektrofaget. Dette gjør oss godt rustet til levere elektroinstallasjoner på et høyt faglig nivå.

Nytt eller gammelt sikringsskap?
Både nye hus og gamle boliger trenger elektriske anlegg med god kapasitet, dimensjonert for moderne bruk. Gamle sikringsskap kan være brannfarlige, og i noen tilfeller kan det bare være et tidsspørsmål før en eventuell farlig situasjon oppstår. Vi ønsker at du skal kunne sove godt om natten og står klar for å hjelpe deg med montering av nytt elektrisk anlegg – med automatsikringer.

Les mer her

Elektrisk anlegg på kjøkken og bad
Alle hus er bygget etter 1998 er sikret med jording av kjøkken og bad. Selv de fleste gamle hus skal også være trygge når det kommer til jording av kjøkken og bad. Det kan imidlertid være alvorlig hvis man oppdager en blanding av ikke-jordede og jordede stikkontakter.

Ta el-sikkerheten på alvor – det gjør vi!

Spør oss om råd