title

Smarte løsninger for din bedrift

Arkel Romerike AS er en elektroentreprenør som utfører alle typer elektriske installasjoner i næringsbygg, industri, offentlige bygg mm. Vi setter kvalitet og sikkerhet i første rekke, og er opptatt av at du som kunde får arbeidet utført til avtalt pris og innen avtalt tid.

Våre erfarne elektromontører og ingeniører gir råd om de beste løsningene for ditt behov. Vi bruker kun installasjonsmateriell av beste kvalitet fra anerkjente produsenter og er til enhver tid oppdatert på ny teknologi og muligheter.

Dyktige fagfolk på huset tilbyr løsninger innen de fleste typer installasjoner, som lyd, lys, teknikk, design, styring og data. Vi har dessuten et stort nettverk av seriøse samarbeidspartnere og leverandører, og er bevisst verdien av topp kvalitet.

Vi kan levere skreddersydde løsninger for energioppfølging og elbil-ladeløsning, som er tilpasset byggets eksisterende forbruk, slik at ladekapasiteten ikke overgår et gitt effektledd. Som bedriftseier kan du da være trygg på at den totale installasjonen ikke overstiger effekten som er tildelt.

Kontakt oss for en uforpliktet prat