Wallbox Pulsar Plus

Pulsar Plus er en kompakt elbil lader med høy ytelse som tar seg god ut i hjemmet. Den har alle funksjoner du trenger og er enkel å bruke.

Pulsar Plus har integrert ladekabel og en ladeeffekt på  opptil 22kW. Den kommer med Bluetooth og WiFi-tilkobling, PowerBoost og DC-lekkasjebeskyttelse og mulighet for lastfordeling.

Kompatibel med elbiler og hybridbiler fra alle bilmerker.

Enkel i bruk

Pulsar Plus er perfekt for deg som ikke har brukt ladere før. Den er så enkel å bruke at du ikke engang trenger å lese bruksanvisningen.

Liten, men kraftig.

Pulsar Plus kombinerer høy ytelse med kompakt størrelse. Den har alle funksjoner du trenger, samtidig som den er kompakt og tar seg godt ut.

Mobil tilkobling

Muliggjør kommunikasjon mellom Wallbox og myWallbox-ladeplattformen ved hjelp av mobilt nettverk. For oppdatert og synkronisert data i sanntid.

Statuslys

Et statuslys vil vise om Pulsar Plus enda lader bilen, eller om bilen er fulladet.

Power Boost

Måler strømforbruket ditt og overfører resten til bilen. Power Boost justerer automatisk kraften og gir deg den best mulige ladeopplevelsen.

MyWallbox App

  • låsefunksjon
  • lade når strøm er rimeligst
  • brukeridentifikasjon og mange flere funksjoner

Inkl. kursopplegg samt inntil 10m kabling fra sikringsskap til lader. Det forutsettes at installasjonen har eksisterende overspenningsvern

Bestill