Tåsen terrasse

Tåsen Terrasse 32 er en adresse i Oslo der det tidligere sto ett enslig hus på en fin tomt. Glades Properties AS så her en unik mulighet til å utvikle eiendommen og ønsket oss i Arkel Romerike AS med som sin elektropartner på dette prosjektet. Det eldre huset ble revet og det ble i stedet bygget tre eneboliger og ett fellesanlegg på den samme tomten.
 
Tanken til utbygger var alltid å bygge hus med stort fokus på kvalitet og luksurisitet. Alle detaljer i husene er håndplukket, og ingenting er satt bort til tilfeldigheten. Ett eksempel på detalj i husene er spesial-støpte, unike lamper bestilt fra leverandør for å få armaturene til å passe inn med design og konstruksjonen i tak. Med ett stort fokus på kvalitet er det ekstremt viktig å finne riktig elektrikere for oppgaven, der har Arkel Romerike AS en stor fordel som kan velge mellom forskjellige montører med gode erfaring og sans for detaljer.
 
Disse husene er integrert med styresystem for lys og varme fra Stork. Alle gulv har enten varmekabler eller varmefolie fra Varmecomfort AS som blir styrt rom-vis over applikasjon. Lys-styringen kan både styres over tråløse brytere som ligner på tradisjonelle brytere, men kan også styres over applikasjon med senarioer etter kundens egne ønsker. Via applikasjon kan man styre lys og varme uansett hvor man befinner seg så lenge man har internett, og man kan derfor, f.eks. sjekke status på varmen i huset mens man er på ferie eller ønsker å skru opp varmen i enkelte rom når man er på vei hjem fra hytta.

Husene er bygget over tre og fire plan med mulighet for hybel/ utleie i kjeller, og to av husene ble ferdigstilt med hver sin store og fantastiske takterrasse. Alle tre husene inneholder hver sin carport der det er installert ladestasjon for el-bil fra Easee.

Fellesanlegget består av varmekabler i kjørebaner, lys og strøm for nødvendige pumper installert av rørlegger. Varmeanlegget i bakken styres over bakke -og temperaturføler og sørger for ett isfritt anlegg på vinterstid som sørger for en god trygghet for beboerne som ferdes på tomten.

Vi er stolte av å kunne være med på sånne type hus-prosjekter, og det er spesielt morsomt i etterkant når man ser at husene blir lagt ut for salg, og solgt for ca. kr 25 millioner hver. Det er gøy å bidra både i prosjekterings -og utviklingsfasen når elektro-leveransen er en essensiell del av husene.