Lady Solskjerming AS fortsetter strålende samarbeid med Arkel Romerike AS

Vi har hatt ett mangeårig godt samarbeid, vi er veldig godt fornøyd med både service og responstid er det første vi får som tilbakemelding fra Ole Morten A. Jørgensen, som er Montørleder for Lady Solskjerming. Samarbeidet fungerer meget godt, Arkel er veldig løsningsorientert og gjør en ryddig og god jobb. Det er en trygghet å forholde seg til Arkel da de sitter på en god kompetanse på våre produkter og systemer, samtidig er det enkelt for kunde da de kan få en samlet leveranse uten å måtte involvere flere parter.

Det er viktig for oss i Arkel å gjøre så godt inntrykk og jobb som mulig sier Eirik Mikkelsen som er servicesjef hos Arkel Romerike i Rælingen. Han trekker frem enkelte punkter som essensielt: her er vi så heldig å være den foretrekkende leverandør av elektriske tjenester til Lady Solskjerming, vi spiller da på lag med Lady og må se på vår leveranse som prikken over i`en i Lady sitt sluttprodukt. For oss er det da viktig at kunden sitter igjen med det beste inntrykket over hode mulig. Levert produkt fra både solskjerming og elektriske tjenester skal ose kvalitet, for det er dette som er det ferdige produktet som kunden sitter igjen med, og som vi kan være stolte av.

Flere av montørene i Lady og Arkel blir godt kjent gjennom samarbeidet, som i tillegg er med å skape ett godt arbeidsmiljø. Det merkes godt at det er veldig god tone mellom de to bedriftene når telefonen ringer for oppfølging av oppdrag eller bestilling av nye.

Lady solskjerming

På steder der det er vanskelig å komme til med stige for montering har vi en felles samarbeidspartner, nemlig Renta AS. Renta utgjør det siste leddet av en trio i samarbeidet, som gjør at arbeidene virkelig flyter. Om det kreves stillas, lifter eller andre spesialredskap leveres disse til oppdragsadressen i rekordfart. Eirik i Arkel mener at Renta leverer varer raskere enn selger Håkon Sognnæs klarer å prate, noe som er imponerende i seg selv.

Noen av produktene som lady leverer er markiser, screens, persienner og gardiner, både innvendig og utvendige produkter. Det er produktene som innehar motor hvor Arkel involveres for tilkobling av det elektriske. Motorene styres enten over radiosender, via styresystem eller bryter. Sammen har Lady og Arkel utført ufattelig mange oppdrag, alt fra tilkobling av ett enkelt produkt tilhørende en leilighet eller ett hus, til store anlegg på skoler og næringsbygg med avanserte styresystemer.

Lady Solskjerming er en profesjonell aktør som har vært på markedet siden 1967. De har fokus på kvalitet og innovative løsninger, og er i forkant med å utvikle nye produkter. Lady kan kontaktes for en gratis befaring, der du mottar ett uforpliktende pristilbud.

Vi er stolte av å ha Lady Solskjerming som vår partner, og vi gleder oss over forlengelsen av samarbeidet.

Besøk https://lady.no/ for å finne ut mer om dem og deres produkter.

Samarbeidet fungerer meget godt, Arkel er veldig løsningsorientert og gjør en ryddig og god jobb. Det er en trygghet å forholde seg til Arkel da de sitter på en god kompetanse på våre produkter og systemer, samtidig er det enkelt for kunde da de kan få en samlet leveranse uten å måtte involvere flere parter.
Ole Morten A. Jørgensen
Montørleder, Lady Solskjerming.