Arkel Romerike AS vil gratulerer Rælingen kommune og alle brukerne for å ha fått et fantastisk flott skianlegg i Marikollen.

Det er vi, Arkel Romerike AS, som har hatt gleden av å ha levert og installert belysningen som dekker lysløypa i Marikollen. Lys er designet slik at det gir godt lysutbytte både sommer og vinter. Traseen er asfaltert, så dette er et helårs anlegg. Vi har også levert belysningen på deler av langrennstadion.

Vår oppdragsgiver er Rælingen kommune og både kommunen og vi er veldig fornøyd med resultatet av anlegget. Vår leverandør av lysutstyr er Multilux, dette samarbeidet har fungert veldig bra i dette prosjektet.

Lyskildene i armaturene er LED. Dette gir et meget godt og jevnt lys og samtidig veldig energi økonomisk, hvis man sammenligner med konvensjonelle lyskilder. En LED armatur av den typen vi har benyttet trekker ca 75 watt. Det er fascinerende hvor bra LED teknologien har kommet, vi skal ikke mange år tilbake hvor et slikt anlegg hadde nesten vært umulig med LED teknologi, da måtte man benytte konvensjonelle lyskilder som hadde hatt mange ganger energi forbruket.

Vi håper alle innbyggerne i Rælingen kommune og omegn vil kose seg med dette flotte anlegget.